1. Vakum kızartma ekipmanı, besinlerin ve gıdaların kalitesinin zarar görmesini etkili bir şekilde önler. Hammaddelerin orijinal lezzetini ve besinlerini daha iyi korur.
2. Vakumlu fritöz, yeni bir kızartma işlemini benimser-yiyecekleri dekompresyon durumuna göre koymak ve bir ortam olarak gres kullanmak.
Örneğin karides almak, yüksek sıcaklıkta yağda kızarmak, kızartma süresini kontrol etmek zordur. Çok uzun veya çok kısa kızartma, hepsi karidesin tadını etkiler. Ancak vakum durumunda kızartma, yağın sıcaklığı düşüktür. Ve kızartma süresi bilgisayar tarafından otomatik olarak kontrol edilebilir. Uygun zamanı ayarladıktan sonra, zamanında durdurulabilir. Kızarmış karides gevrek tadı ve tam beslenmeye sahiptir.
没有评论:
发表评论